Продукти

Топловъздушни апарати - котли

Топловъздушен апарат – котел “KOMBI SWM/AT” на пелети, черупки от ядки, костилки от плодове, маслини, царевица

 Топловъздушен апарат – котел “KOMBI SWM/AT”, комбиниран с автоматично подаване и запалване на пелети, черупки от ядки, костилки от плодове, маслини, царевица; с електронно табло за управление със седмичен програматор и на твърдо гориво – с ръчно подаване и запалване, с вграден вентилатор и термичен предпазно-изпускателен клапан (водна защита). При изгаряне на дървата, автоматично преминава на пелети. С горивна камера от INOX.

Виж Още
Котел стоманен за топъл въздух на пелети, черупки и чипс “Kombi SP/AT”

Котел стоманен на пелети, черупки и дървесен чипс.
С ръчно или автоматично запалване и автоматично подаване, за топъл въздух.

С вграден вентилатор и табло за управление.

Виж Още
Топловъздушен апарат стоманен на дизел “Kombi Mt”
Топловъздушен апарат стоманен на на дизел Kombi Mt, с горивна камера от INOX, комплект с горелка, автоматично ел. табло за управление и вентилатор.
Виж Още
Топловъздушен апарат – котел “Kombi SPM/AT” за автоматизирано изгаряне пелети, черупки от ядки, костилки от плодове, маслини, царевица

Топловъздушен апарат – котел “Kombi SPM/AT” с автоматично подаване и запалване на пелети, черупки от ядки, костилки от плодове, маслини, царевица; с електронно табло за управление със седмичен програматор; с вграден вентилатор и термичен предпазно-изпускателен клапан (водна защита)С горивна камера от INOX.

 

Виж Още
Топловъздушен апарат “Kombi SP/SF” на пелети, дървесен чипс, трици, стърготини, черупки от ядки, костилки от плодове, маслини, царевица

Топловъздушен апарат “Kombi SP/SF” с автоматично подаване и запалване на пелети, дървесен чипс, трици, стърготини, черупки от ядки, костилки от плодове, маслини, царевица; с електронно табло за управление със седмичен програматор и термичен предпазно-изпускателен клапан (водна защита). С горивна камера от INOX.

Виж Още
Топловъздушен апарат – котел на твърдо гориво “KOMBI SPM-KN”

Топловъздушен апарат – котел на твърдо гориво “KOMBI SPM-KN”, с вграден вентилатор и дигитално табло за управление "ST-21". С горивна камера от INOX.

Виж Още
Топловъздушен апарат-котел на дърва или въглища “Kombi SWM”

Топловъздушен апарат-котел на дърва или въглища  “Kombi SWM” за включване към въздуховодна мрежа с вграден вентилатор и дигитално табло за управление “ST-21”. С горивна камера от INOX.

Виж Още
Топловъздушен апарат “Kombi LUM” на дизел или газ

Топловъздушен апарат “Kombi LUM” на дизел или газ, с аналогово табло за управление. С горивна камера от INOX.

Виж Още

Фирмата| Разпродажби |Политика за поверителност |Бисквитки |Обекти |Kонтакти |Вход за служители

уеб дизайн
© Всички права запазени