Продукти

Пелетна камина с водна риза "MORETTI AQUA 16 CLESSIDRA GLASS"-Италия - 21.3kW

Пелетна камина с водна риза "MORETTI AQUA 16 CLESSIDRA GLASS"-Италия - 21.3kW

 

Цвят: Бял

 


AQUA CLESSIDRA GLASS 16 е предназначена за отопление на апартамент, къщa, вила, офис и др.с водна отоплителна система. Има вграден вентилатор за топъл въздух, който може да осигури до 5kW мощност в помещението, в което е монтирана камината. Силата му може да се регулира от дистанционното, но може да бъде и напълно изключен.

Горивната камера има вътрешна врата за херметичност, а външната е изцяло от матирано стъкло и със заоблена форма за изключителен цвят на огъня и безопасност при докосване.

Камината е разработена в съответствие с най-новите технологии за управлението на горенето. Автоматичната система за контрол на параметрите променя подаването на пелети и количеството въздух според качеството, едрината и плътността на пелетите, количеството пепел в кошничката и моментната тяга на комина. Наличието на такава система осигурява максимална ефективност на горенето, независимо от различните доставки пелети или атмосферни условия, като отпада необходимостта от каквато и да било промяна на настройките от техник или от потребителя.  

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 

AQUA CLESSIDRA GLASS 16 

Мощност:

  21,3 - 14 kW  

Мощност на водната риза:

16 kW

Вместимост на бункера:

 18 кг

Димоотвод:

 80 мм

Вход въздух:

 60 мм

Средна ел. консумация:

 110 W

Работно налягане:

 1,5 bar

Размери В/Ш/Д:

1226,5/651/598

Тегло:

 205 кг

 
 
 

Фирмата| Разпродажби |Политика за поверителност |Бисквитки |Обекти |Kонтакти |Вход за служители

уеб дизайн
© Всички права запазени